Суд міста Паттайя (Таїланд) виправдав скандально відому провокаторку Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) та її тренера Алекса Леслі (Олександра Кирилова).

Їх звинувачували у незаконній діяльності інтимного характеру. Адвокат Рибки додав: обвинувачення зняли також із шістьох громадян Росії і Білорусії.

Як відомо, Рибка і Леслі також проходять у справі про організацію "секс-тренінгу" і проституції. Раніше припускали, що затриманим загрожують солідні тюремні терміни.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Втім, справа про депортацію досі не вирішена: вони покинути Таїланд поки не зможуть, так як по відношенню до них триває слідство у справі про організацію надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи.

Разом із ними затримали ще вісім росіян затримали в кінці лютого. Їх спочатку відпустили під заставу, а потім помістили в центр для нелегальних мігрантів. На початку квітня проти них висунули звинувачення в організації підприємницької діяльності та проституції, а також в згвалтуванні.

Дивіться: хто така Настя Рибка, яка видала російського олігарха?

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандально відомій білоруської ескорт-моделі Насті Рибці та її секс-тренеру Алексу Леслі пред'явили нові звинувачення до вже наявної "пачки". Так, "полювальниці за мільйонерами" можуть додати ще кілька років до цілком ймовірного тюремного терміну за розповсюдження непристойного відеоконтенту у всесвітній павутині. Подібні злочини караються терміном до п'яти років у разі виробництва порнографії і до трьох років у разі виробництва непристойних відео.