Протягом дев'яти місяців дівчина била свого бойфренда і знущалася над ним, примушувала до занять сексом, виганяла спати на підлогу.

Як повідомляють зарубіжні ЗМІ двадцятидворічна Джордан Уорт справляла на оточуючих враження дівчини чуйної і доброї. Вона відмінно навчалася, а також займалася благодійністю — допомагала тваринам і збирала гроші для африканських дітей.

Зі своїм хлопцем вона познайомилася під час навчання в коледжі шість років тому. Знайомство тривало шістнадцять років, весь цей період вони були закоханою парою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Справжнi неприємності почалися, коли хлопець до неї переїхав. Молодий чоловік страждав гідроцефалією, і цей недолік зіграв сумну роль у його подальшій долі.

Як зробити, щоб любов в сімейних відносинах не згасла - дивіться відео:

Дівчина не дозволяла своєму хлопцеві робити практично нічого. В тому числі, спати на ліжку і виходити з дому без супроводу. Вона била його тупими предметами, завдавала ножові поранення, морила голодом.

Сусіди спостерігали цю дивну пару часто. Хлопець з синцями під очима кульгав. Його руки були перебинтовані. Але в поліцію сусіди звернулися тільки через дев'ять місяців. Уорт була арештована, їй пред'явили звинувачення відразу за кількома статтями. У в'язниці дівчина проведе сім років.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" президент Уганди Йовері Кагута Мусевені вирішив заборонити в своїй країні оральний секс. На його думку, рот у людей призначений для їжі, а для сексу існують зовсім інші місця тіла.

Нагадаємо, що чотирма роками раніше Мусевені заборонив в Уганді гомосексуалізм. Тепер одностатеві зв'язки караються тюремним строком до 14 років позбавлення волі.