Оруелл в труні перевернувся

Поборники моральності в Державній думі і Законодавчоих зборах Е. Мізуліна і В. Мілонов виступили з оригінальною ініціативою.

Цю інформацію повідомив портал Правового аналітичного центру.

Відомо, що незабаром у Росії приймуть новий законопроект, який буде займатися врегулюванням особистих відносин росіян. Особливу увагу буде приділено такому питанню, як секс на першому побаченні. Як кажуть автори скандального документа, для громадян країни неприйнятні інтимні відносини на першому побаченні, швидше вони притаманні "бездуховним людям заходу".

"Хіба може виникнути міцна, здорова сім'я у пари, яка через кілька годин після знайомства віддалась тому, що дозволено лише дуже добре знаючим один одного людям? – висловила свою позицію Е. Мізуліна. – Про які глибокі почуття у даному випадку може йти мова? Як правило, подібні речі відбуваються в результаті алкогольного впливу або розгнузданості і повної відсутності будь-яких моральних норм".

Питання в тому, як врегулювати цю делікатну проблему. Можливо, при відділах соцзахисту з'являться спеціальні столи по контролюванню сексуальних взаємин громадян. Там росіяни будуть отримувати талончики, які дозволять піти на побачення. Заповнивши нескладні формуляри, вони отримують Карту побачень, в яку вносять імена і прізвища тих, з ким плануються відносини. Крім того, за рік у цю карту повинно потрапити не більше 5 прізвищ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Мета побачення вказувати обов'язково, наприклад:

  • "зацікавити N. своїм багатим внутрішнім світом у цілях більш міцної духовної зв'язку"
  • "пригостити X. вечерею, щоб краще пізнати її смакові уподобання"
  • "відвідати театр для з'ясування естетичної позиції потенційного партнера/партнерки"

Після побачення заповнюється відривний купон, у якому з усіма подробицями описує те, що відбувається. Талони складаються в столи відносин, де їм візують зустріч. Таким чином, поліпшується якість побачень, держава отримує цінну аналітичну інформацію, а учасники побачень – допомогу з боку держави і чітку організацію зустрічей.

Як говорить Олена Мізуліна, для першого інтимного контакту необхідно відвідати 7-8 побачень, це приблизно 40-45 днів після знайомства. Якщо ж ви "дотягли" до десятого побачення, то держава буде спонсорувати його проведення; таким чином буде стимулюватися продовження платонічних відносин.

Для того, щоб люди виконували Закон, в місцях розваг будуть розташовуватися патрульні пункти - у пар, які там відпочивають, будуть перевірятися талони побачень. Якщо громадяни, що перебувають неподалік, побачать порушення Закону, вони можуть відразу ж повідомити про це по телефону або через Інтернет.

Ті люди, які порушать закон і віддадуться тваринним інстинктам на першому побаченні, буду зобов'язані виплатити штраф державі. Якщо порушення будуть регулярно повторюватися, можливі більш серйозні покарання, аж до позбавлення волі в особливо тяжких випадках.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", американські вчені розкрили секрет щасливого шлюбу. Як з'ясувалося, це безпосередньо залежить від рівня доходу подружжя.