Компанія Apple зареєструвала на сайті Євразійської Економічної Комісії відразу 11 нових iPhone, які будуть працювати під управлінням iOS 11.

Нові гаджети можуть показати в червні на конференції Apple для розробників WWDC 18, повідомляє Gizmodo.

На сайті Євразійської Економічної Комісії з'явилися згадки моделей A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 і A2106. Невідомо, чи відповідають ці номери моделі унікальним моделей або просто різним розмірам і носіям для однієї і тієї ж моделі. Примітно, що Apple вперше використовує модельні номери з цифрою 2 на початку. Можливо, це знак початку "нової ери iPhone".

Можна припустити, що різниця в моделях A19 ** і моделі A20 ** - це різниця між якимось новим iPhone SE і абсолютно новим iPhone SE Plus. Однак, цілком можливо, що Apple покаже популярну повномасштабну лінійку iPhone, які засновані на форм-факторі iPhone X.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Судячи з усього, Apple оголосить про новий iPhone в найближчому майбутньому. Реєстрація декількох нових моделей iPhone дуже нагадує історію з реєстрацією в лютому нинішнього року двох нових моделей iPad. Незабаром після цього, в березні, Apple випустила два нових дешевих 9,7-дюймових iPad (з підтримкою стільникового зв'язку і з підтримкою Wi-Fi) на своєму великому заході в Чикаго. Ще одна реєстрація в минулому році передбачила нові моделі MacBook до того, як Apple оголосила на WWDC 2017.

Таким чином, схоже, що Apple у вересні збирається провести презентацію iPhone. Це може означати оновлення для iPhone SE, або поява цілого нового класу пристроїв, які можна буде купити менш ніж за 1000 доларів. Останній раз свої iPhone на літньому заході Apple представляла в 2010 році.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, які телефони ламаються частіше за всіх.