Скандальна модель Анастасія Квітко з Росії не забуває радувати фанатів відвертими знімками. У дівчини 8 млн підписників, які не скупляться на компліменти.

Росіянка Анастасія Квітко, яку часто порівнюють з світською левицею Кім Кардашьян, схвилювала мережі новим знімком, на якому вона ледве прикриває форми відвертим купальником. Багато користувачів захопилися фігурою дівчини і розсипалися в компліментах, проте знайшлися ті, хто розкритикував форми скандальної дівчини.

Так, фолловери обізвали "бідонами" груди Квітко, напевно, не оцінивши масштабних форм.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що російська модель Анастасія Квітко зазвичай радує передплатників ідеальними знімками. Кажуть, що перед публікацією над ними працює ціла команда професіоналів. Нещодавно зірка Instagram опублікувала селфи в дзеркалі і несподівано показала, що її форми дуже далекі від ідеалу.Фанатів дуже розсмішили короткі і товсті ноги Анастасії. У залі Квітко явно підбирала ракурс, щоб виглядати в кращому світлі, але фото вийшло зовсім невдалим. Величезний зад дівчини на знімку здається ще більше і виглядає зовсім непривабливо. І де її пуп?