Лекції в університеті досі здаються вам нудним заняттям і непотрібною тратою часу? Харківські студенти вирішили перейти від теорії до практики, аби довести протилежне.

На базі кафедри інформаційних технологій Національного аерокосмічного університету ім.Жуковського "ХАІ" вони виготовили і налагодили автомат для розмальовки великодніх яєць.

Незвичайний винахід студентів

Керівництво закладу вже встигло похизуватися винаходом в YouTube. Як виявилося, розробляти апарат студентам допомагали викладачі вузу. Де використовуватимуть і чи не збираються запускати серійне виробництво, поки не уточнюють.

Дивіться: машина для фарбування яєць

Історія закладу

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Харківський авіаційний інститут був створений 17 квітня 1930 р., а 7 серпня 1998 р. Постановою Кабінету Міністрів України – перетворений в Державний аерокосмічний університет ім. М.Є Жуковського “Харківський авіаційний інститут ”. Указом Президента України за № 1059/2000 від 11 вересня 2000 р. ХАІ надано статус Національного вищого навчального закладу.

За роки існування університет підготував понад 65 тисяч фахівців. Серед них більш ніж 600 директорів об'єднань і заводів, керівників організацій, головних інженерів, головних конструкторів і технологів, близько 1800 докторів і кандидатів наук.

Учені та фахівці ХАІ, його випускники беруть безпосередню участь у розробленні та створенні літаків сімейств Ан, Ту, Бе, Су, Міг, вертольотів Мі, Ка та створенні ракетно- космічної техніки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Спілберг зробить чудовий подарунок фанатам коміксів.