У Харкові завалилася наземна теплотраса

У четвер, 19 квітня, напередоні ввечері у Харкові стався завал наземної теплотраси на вулиці Таганській.

Аварія на теплотрасі Харкова залишила без води два багатоповерхових будинки на околиці міста. Крім того, завал пошкодив дах одного магазина. До кінця нинішньої доби комунальники пообіцяли вирішити проблему.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

У повідомленні йдеться про те, що вздовж вулиці на кілька сотень метрів розлився окріп.

"Труба, яка трималася на опорах і йшла вздовж вулиці, раптово впала. Розлився окріп на кілька сотень метрів. На щастя, ніхто не постраждав", - передає ТСН.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомля раніше портал "Знай.ua", підозрюваний у нападі на відділення "Укрпошти" та взяття заручників в грудні минулого року Володимир Безух в залі суду в Харкові заявив, що він - "син Бога" і попросив відпустити його. Як повідомляє "Depo.Харьков", підсудний подав клопотання з проханням випустити його зі скляного ізольованого приміщення суду, проте йому відмовили.

Відзначається, що на слуханнях з'явилася тільки частина постраждалих, кілька з них написали заяви з проханням розглядати справу у їх відсутність.

Також портал повідомляв про те, що Сергій Жадан чесно розповів про свої стосунки з державою, про освіту і громадський досвід. Він бере активну участь у громадському житті Харкова і всієї України. Крім того, велику частину його часу зараз займають гастролі.

"Ти можеш зайняти позицію скептичного критика, але крім тебе ніхто нічого не зробить: ні Порошенко, ні Гройсман, ні якісь активісти, адже" активіст "- це саме ти", - акцентує увагу українців на важливому Жадан.

Крім того, нагадаємо, що 14 квітня в Основ'янському районі Харкова чоловік жорстоко вбив продавщицю продуктового магазину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області. Згідно з інформацією, в магазині стався конфлікт між продавщицею і покупцем, в результаті якого чоловік напав на жінку.

"Під час сварки зловмисник схопив скляну пляшку, якої завдав жінці декілька ударів. Чоловік заволодів грошима з каси в сумі близько 600 грн, після чого залишив місце події", - повідомили в поліції.