Відома українська рупа The Hardkiss, представила відео на пісню "Мелодія". Пісня "Мелодія" – третій сингл майбутнього альбому "Залізна ластівка".

Як прокоментувала фронтвумен The Hardkiss Юля Саніна, новий трек – це історія про щасливе кохання.

"Коли людина закохана – вона нікого і нічого навколо не помічає. Коханий – він єдиний у своєму роді, він як мелодія звучить у всьому навколо: космосі, свідомості, душі. Мені дуже хотілося передати в пісні, а Валу показати в кліпі, що кохання – воно дуже різне і багатогранне. У кожного в житті своя мелодія. Для когось це кохана людина, для батьків – їхні діти, для когось - найкращий друг. Так, хтось так і не знайшов свою мелодію, він самотній. Але він шукає, а коли знаходить – йде у неї з головою занурюється в цей Космос", - щиро зізналася Саніна.

Режисером нового відео виступив Валерій Бебко, а оператором став Ярослав Пілунський.

"Проаналізувавши майбутній альбом, ми дійшли висновку, що в ньому буде стільки космосу, чогось позачасового і неземного. Тому цим відео ми вирішили продовжити цю концепцію", – поділився думками Вал.

Історія розгортається одразу в двох вимірах. Це Земля, 50-ті роки, багатолюдна булиця і прибулець з майбутнього, якого ніхто не помічає. Другий вимір – це Космос, в якому і розгортається історія кохання двох космонавтів. Від цього кохання все навколо вибухає і розбивається на атоми.

Третій студійний альбом The Hardkiss "Залізна ластівка" вийде вже у вересні, а 19 жовтня група влаштовує масштабне шоу-презентацію у київському Палаці спорту.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що відомий український музичний колектив ONUKA у четвер, 22 березня, презентував новий альбом під назвою MOZAЇKA. Платівка MOZAЇKA стала другим повноформатним альбомом колективу. До складу входять десять композицій. Солістка групи ONUKA Ната Жижченко зазначила, що нова робота має два лейтмотиви: ліричний електро-поп, і гостросоціальні техно.

"MOZAЇKA - це історія про низку дивовижних збігів, збігів обставин і символів. Все склалося" - розповіла Ната, додавши також, що нова платівка вийшла дуже незвичайною - як музично, так і за своїм настроєм.