Поки браузер доступний лише для користувачів смартфонів на Android на території Індії. При цьому компанія не повідомляла офіційно про запуск нового продукту, хоч і браузер доступний в Google Play з березня 2018 року.

Зазначимо, що браузер схожий на полегшені версії Facebook і YouTube Go. З його допомогою можна заощадити місце в смартфоні, а також працювати в приватному режимі. Невідомо, чи з'явиться додаток в інших країнах і для користувачів інших платформ.

Опис в Google Play браузера свідчить, що він "приватний", оскільки не вимагає додаткових дозволів і не збирає особисті дані, як це роблять інші веб-браузері. Це, зокрема, вказує на те, що новий браузер стане конкурентом для інших програм, таких як Firefox, який блокує трекер сайтів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що в світі безліч виробників смартфонів, які випускають пристрої різних цінових категорій. Однак, будь-яка електроніка може зламатися в будь-який момент, але від якості її складання і надійності комплектуючих залежить, з якою ймовірністю це може статися, і у скільки обійдеться ремонт.

Експерти проаналізували поломки гаджетів і прийшли до висновку, що 29% смартфонів Apple виходять з ладу, тоді як у Samsung цей показник знаходиться на рівні 20%.

Виявилося, серед гаджетів Apple найчастіше ремонтують iPhone 5 і iPhone 6. На третьому місці йде iPhone 5s, тоді як на четвертому і п'ятому – iPhone 6s і iPhone 4s.

Серед Samsung, часто виходять з ладу моделі Galaxy A5 (2017) і Galaxy S7. Найчастіше власникам цих мобільних пристроїв доводиться стикатися з необхідністю заміни батареї, також, в деяких випадках, з ладу виходить екран, ламається роз'єм для підключення кабелю зарядки, або ж перегорає вся системна плата.

Смартфони Xiaomi, Huawei, Lenovo, Meizu і LeEco складають 17% від усієї частки ремонту мобільних пристроїв.