Підліток згвалтував хлопчика, за зіпсовану риболовлю

16-річний хлопець зґвалтував восьмирічну дитини за те, що той заважав йому рибалити.

Інцидент стався на Тернопільщині 18 квітня.

Цю інформацію повідомив Петро Тихович, керівник ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області.

"На лінію "102" надійшло повідомлення від двадцятирічного юнака. Він повідомив, що його малолітнього брата, ймовірно, зґвалтували", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувала поліція, над восьмирічним хлопчиком поглумився 16-річний житель сусіднього села. Підліток зізнався у злочині.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Він розповів, що на ставку ловив рибу, коли підійшов хлопчик і почав заважати йому, кидаючи в воду камінці. На зауваження і прохання не робити цього, не реагував. Тому підліток зловив його, змусив роздягнутися і вступив з ним у статеві відносини неприроднім шляхом", - повідомили в поліції.

Після цього, хлопчик побіг додому і поскаржився старшому братові на кровотечу. Його відразу ж госпіталізували.

Підозрюваний наразі затриманий. Гвалтівнику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", протягом дев'яти місяців дівчина била свого бойфренда і знущалася над ним, примушувала до занять сексом, виганяла спати на підлогу.

Як повідомляють зарубіжні ЗМІ двадцятидворічна Джордан Уорт справляла на оточуючих враження дівчини чуйною і здатною. Вона відмінно навчалася, а також займалася благодійністю — допомагала тваринам і збирала гроші для африканських дітей.

Також портал повідомляв про те, що 17 квітня в Тернопільській області 70-річний чоловік намагався згвалтувати 10-річну дівчинку, проте незабаром потрапив у лікарню з двома ножовими пораненнями. Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

За попередніми даними, пенсіонер напоїв горілкою 10-річну сусідку. Після цього затягнув її в свою квартиру і намагався зґвалтувати. На дитячі крики прийшли жінки, які побачили ситуацію, і повідомили про неї матері дівчинки. Жінка, вибивши двері, потрапила до пенсіонера і відтягла дочка.