Компанія Aston Martin випустила тизер автомобіля, який замінить третє покоління моделі Vanquish.

Прем'єра автомобіля, який отримає назву DBS Superleggera, що відбудеться в червні нинішнього року, повідомляє Motor1.

Оцініть тизер авто:

Назва DBS було вперше використане для моделі 1967 року, можливо, найвідомішою моделі Aston Martin, оскільки її використовували в якості машини Бонда у фільмі "Секретна служба Її Величності". Потім це ім'я було дано моделі 2007 року. Друга частина імені дана в честь італійської фірми Carrozzeria Touring Superleggera.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Глава дизайнерського підрозділу Aston Martin Марек Райхман сказав: "Коли ви чуєте ім'я DBS Superleggera, ви знаєте, що це таке. Це ультимативний Aston Martin Super GT. Ми змінили межі продуктивності та дизайну, щоб дати цьому автомобілю відмінний характер і забезпечити його гідність".

Як заявили в компанії, новий спорткар буде характеризуватися "найвищими рівнями продуктивності, майстерності та дизайну".

В основу моделі DBS ляже таке ж шасі, як у купе DB11, а також дводверної моделі Vantage. За неофіційними даними, новинка буде приводитися в рух 5.2-літровим V12 потужністю близько 650 к. с. До 100 км/год з таким мотором спорткар може розігнатися за 3,5 секунди.

Представники Aston Martin кажуть, що нові подробиці про "довгоочікуваний Super GT" будуть оприлюднені у другому кварталі 2018 року.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що в об'єктиви камер потрапив новий BMW X5 під час дорожніх тестів. Очікується, що авто покажуть світу в цьому році, а починаючи з 2019 року автомобілі надійдуть у продаж. Знімки кросовера опублікувало видання MotorAuthority.

Незважаючи на те, що кузов автомобіля все ще приховано щільним шаром камуфляжу, новинка відрізняється від своїх попередників змінами кузова.