Екс-президент США розповів, чому Путін настільки популярний в Росії

Президент РФ Володимир Путін зберігає свою популярність лише за рахунок повного контролю російського телебачення. Таку думку озвучив колишній президент США Джордж Буш-молодший в ефірі телеканалу Fox News, передає "ИноТВ".

"Раніше, коли мені говорили, мовляв, Путін популярний, я відповідав: "Я б теж був популярний, якби мені належала одна з великих телемереж", – заявив він.

Буш підкреслив, що Путін не піддається критиці в ЗМІ, у нього майже немає конкурентів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Тому всередині країни у нього практично повна свобода дій. Тільки от економіка в його країні не така вже сильна, і демографічна динаміка не така вже позитивна", – додав екс-глава Білого дому.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", російський комік і співак Семен Слєпаков в жартівливому відео висміяв проект "Putin team". Зараз воно почало набирати популярність в Instagram. На сьогодні його переглянули близько 350 тис. користувачів.

Нагадаємо, заяву російського президента Володимира Путіна про те, що його народу не потрібен мир без Росії, чимало налякав сам народ: швидше всього в мережі набирає популярність реакція мешканки Москви Марини Шаповалової.

На своїй сторінці у Facebook вона написала: "Сьогодні я вперше почула від нього щось дійсно страшне. Спочатку прочитала в стрічці. Потім прослухала, щоб переконатися, що він сказав саме це, слово в слово. Він вважає, що "нам" (хто ці "ми"?) не потрібен мир без Росії. Очевидно, що йому не потрібен. Він впевнений. Без Росії - в існуючих кордонах... Людина з "червоною кнопкою" в руках відкрито заявила, що ніяких змін у світі не допустить. Просто знищить життя на планеті".

Вона поскаржилася на те, що Путін готовий на все, лише б утримати кермо правління.

"І ось тепер один покидьок може все знищити. Все людство. Якщо його владу хто-небудь спробує потіснити", - резюмувала москвичка.

Зазначимо, відомий російський актор і режисер Костянтин Райкін потрапив у список ворогів України. Райкін "свідомо порушував державний кордон України з метою проникнення в окупований Крим".