Минулого тижня в Мексиці весь вчений світ спантеличив робочий, що знайшов на будівництві "привіт" з майбутнього.

Видання Daily Star опублікувало цікаву інформацію: за повідомленням ЗМІ, в Мексиці чоловік відкопав дивовижну монету, яка загнала його в глухий кут. Як стверджують журналісти, на одному з мексиканських будівництв робочий Дієго Авіла знайшов шматок металу, який після очищення виявився монетою. Коли чоловік вивчив знахідку, то був украй здивований: на шматку металу виявилися зображені орел і свастика. Ще більше здивувала чоловіка дата, красувався на монеті: 2039 рік.

Тепер вивченням монети займуться фахівці

Авіла передав знахідку фахівцям, але поки пояснити походження монети не вдалося. Користувачі соціальних мереж, куди потрапив відеоролик з монетою "з майбутнього", висловлюють свої припущення. Хтось серйозно вважає, що вона потрапила в наш світ з паралельного всесвіту або з майбутнього, інші ж звинувачують Авілі в зайвій містифікації: напевно цьому напису є звичайне пояснення, просто ми його поки не дізналися.


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в мережі опублікували фотографію, зроблену в Канаді в 1917 році. На вигляд вона звичайнісінька і на неї може вглянуть кожен, хто відкриє книгу "Всесвітня історія Кейп-Скотта". Тут зображена група людей, що сидять на пагорбі, всі вони одягнені відповідно до моди того часу, і посеред них чітко виділяється молодий чоловік у футболці і шортах, та ще й з модною на сьогодні зачіскою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ми також писали про те, що вчені з Федеральної політехнічної школи Лозанни проаналізували уламки метеорита 2008 TC3, які були знайдені в 2008 році в Судані, і виявили в них алмази, які були сформовані в надрах планети, що загинула ще в перші мільйони років існування Сонячної системи. Дослідники відзначають, що метеорит став першим небесним тілом, яке вдалося помітити ще при підльоті до атмосфери Землі.