Після того, як в Україні почав працювати інтернет 4G, компанія "Київстар" оприлюднила змінені тарифи як для контрактних, так і для і корпоративних абонентів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Оператор представив 6 тарифних планів на вибір

Контрактні абоненти можуть підключити один з 6 тарифних планів: Київстар 4G, Київстар 4G Extra, Київстар 4G Ultra, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP, які містять розширений пакет сервісів.

Для корпоративних абонентів доступні тарифні плани: Київстар 4G 125, Київстар 4G 175, Київстар 4G 275, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP.


Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

При цьому Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP єдині для контрактних і корпоративних абонентів і містять послуги, що розширюють можливості користувачів. Наприклад, додатки ліцензійної Microsoft Officе 365 можна встановити на 5 пристроїв одночасно.

У тарифних планах передбачені від 100 до 4000 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, від 100 до 4000 SMS-повідомлень, нетарифікованих хвилин для дзвінків за кордон, безлим для дзвінків в мережі і безлімітний інтернет.

Нові тарифи доступні для підключення від 95 грн в місяць для контрактних абонентів і від 125 грн - для корпоративних. Крім того, в тарифних планах передбачена можливість користуватися всіма послугами відразу, оплачуючи їх частинами або навіть в наступному місяці.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що не встиг в Україні заробити багатостраждальний 4G, як практично відразу з'явилися перші проблеми. Відгуки користувачів часом залишають бажати кращого. У чому полягає невдоволення, читайте тут.

Ми також писали про те, що відома компанія Xiaomi офіційно представила анонс нового телевізора Xiaomi Mi TV 4S. Експерти відзначають, що це найдоступніша в фінансовому плані серед моделей цієї лінійки.