Зоряне сімейство Пугачової і Галкіна виставило свій особняк на продаж - такі чутки хочуть серед жителів села Грязь, де стоїть замок Примадонни. Сусіди засмучені, адже вони обожнюють популярних виконавців, за те, що ті тихі і обдаровують всіх подарунками.

"Вони ж не зможуть продати цей замок за ті гроші, які вони сюди вклали. Та й за комунальні послуги тут потрібно платити чи не мільйон рублів в місяць. Хто ж зможе придбати собі таке житло?" – задаються питаннями сільські жителі.

Особняк Пугачової і Галкіна

«Моя родичка працювала у них. Там поверхів сім, ще й підвал, є величезний басейн внизу. Так от, їй важко було, звичайно, постійно треба було бігати з поверху на поверх. Пугачова, до речі, як господиня ставилася до неї суворіше, ніж Максим. Вічно пройде, помітить, що вона щось робить, і каже: «Це треба зробити так, а це так», могла і відчитати. А Максим – навпаки, дуже добрий! По зарплаті ніколи не ображав. Родичка два роки у них пропрацювала, а потім пішла. Я знаю, що зараз Алла Борисівна привезла сюди нянь і куховарку з Москви», - поділилася мешканка села Галина з журналістами російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Не тільки продажем особняка стурбовані місцеві жителі, але і за здоров'я Примадонни сусіди сильно переживають. «У неї є все, а сил – видно, що вже мало! Останнім часом Алла дуже здала, сильно втратила у вазі. Ось в минулому році, я пам'ятаю, зіткнулася з нею на майданчику, вона була ще нормальна, а два місяці тому, коли я її побачила, здалася мені дуже худою!» - скаржиться сусідка Наталя.

Особняк зірок давно став місцевою пам'яткою. Місцеві жителі часто прогулюються біля будинку Пугачової і Галкіна і навіть вже навчилися розрізняти, коли господарі будинку вдома, а коли відсутні.

«Якщо ввечері на території замку скрізь спалахує світло, значить, вони вдома. А якщо світло горить тільки наполовину, то їх немає, поїхали. По правій стороні будинку в основному живе прислуга. Галкіна можна побачити на майданчику з дітками без всякої охорони. Він дуже простий. Одного разу я помітила, як він підтягувався на турніку. Та взагалі для кожного сусіда він вже наче свій, мало не як брат!», - розповідають сусіди зіркової пари.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Пугачова нещодавно відсвяткувала 69 день народження.