За відповідного рішення суду був відпущений під домашній арешт чотирнадцятирічний житель Тячівського району Закарпаття. Його підозрюють у вбивстві однокласника з допомогою ножа. Але місцеві жителі з судовим рішенням категорично не згодні.

Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на мукачівську пресу.

Версія слідства така. 14 березня 2018 року хлопець у себе вдома в селі Нижня Апша наніс численні ножові поранення дев'ятикласнику, і той помер. Спочатку підозрюваного взяли під варту, а три тижні тому суд відпустив його під домашній арешт.

Після цього близько півтисячі селян вийшли на трасу міжнародного значення "Мукачево - Рогатин" і блокували її протягом восьми годин, до пізнього вечора 18 квітня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вони обурені тим фактом, що головний підозрюваний не виконує рішення суду, а продовжує вільно гуляти по селу і відвідувати школу. Також місцеві жителі стверджують, що у цього підозрюваного був спільник, якого поліція не змогла, або не захотіла затримувати.

Заворушення в Нижній Апше - відео:

Сталися заворушення зібрали на місце події все керівництво поліції Закарпаття на чолі з її керівником Романом Стефанишиним. Правоохоронці забрали головного підозрюваного в ділянку, оскільки розлючені люди були готові здійснити самосуд.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" з Мукачева до Праги незабаром можна буде доїхати рейсом з однією пересадкою. Спершу автобусом, а потім і поїздом по залізниці. Перевезення буде здійснювати чеський лоукостер RegioJet.

Пересадка буде відбуватися в місті Кошице (Словаччина). Найбільш доступні квитки обійдуться пасажирам менше, ніж в 20 євро. Придбати можна в інтернеті за допомогою мобільного додатку.