В американському місті у штаті Алабама вже два місяці простоює поїзд, який перевозив фекалії з Нью-Йорка.

Вагони з екскрементами застрягли в Перріш, де живуть 982 людини. Жителі цього невеликого містечка скаржаться на безперервний сморід, який лише посилюється з настанням темряви. Про це повідомляє Orlando Sentinel.

"Цей запах просто нестерпний, особливо з настанням сутінків, коли повітря прогрівається. Це запах трупів і гниття, запах смерті", - сказала мер міста Хізер Холл (Heather Hall).

Оскільки вагони стоять неподалік від полів для софтболу, на яких проводилися змагання школярів, дітям доводиться тренуватися і грати на інших майданчиках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Жителі рятуються від смороду хто як може. Місцева мешканка Шірлін Пайк (Sherleen Pike) зізналася, що час від часу капає м'ятну олію під ніс, тому що не може перенести постійного смороду.

Причиною такої ситуації став суд. Справа в тому, що вантаж повинен був прибути на смітник в місті Вест Джефферсон, але його жителі виступили проти цього. І поїзд застряг в Перріш на час судового розгляду.

Мер Перріш сподівається, що ситуація розв'яжеться до літа, інакше, коли настане спека, запах стане нестерпним.

Такі потяги щорічно вивозять відходи з Нью-Йорка в південні штати після заборони викидати їх в Атлантичний океан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на одне з сіл Індії впав шматок заморожених фекалій з пролітаючого літака. Принаймні так стверджують метеорологи. Та на відміну від них місцеві жителі вважають, що невідома крижана куля, яка звалилась з неба – це метеорит. Вони розібрали кулю на шматочки і сховали в свої морозилки.