Мати постраждалого дитини пішла за покупками, а після повернення побачила зі своїм сином невідомого молодика.

Неповнолітній затриманий за підозрою в сексуальному насильстві над чотирирічним хлопчиком в ігровій кімнаті московського ТРЦ "Колумбус", повідомляє агентство "Москва" з посиланням на джерело в поліції.

Увечері 18 квітня 33-річна мешканка столиці подзвонила в службу 02.

"Жінка повідомила, що пішла зі своїм чотирирічним сином в ТРЦ "Колумбус" на вулиці Кіровоградській, де залишила малюка в ігровій кімнаті. Коли жінка повернулася, щоб забрати сина, то побачила, що якийсь юнак робить з її дитиною насильницькі дії сексуального характеру", — наводить агентство слова співрозмовника.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 16-річний молодий чоловік з Хімок. Відносно нього було порушено кримінальну справу про насильницькі дії сексуального характеру. Проводиться розслідування обставин події.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав, що на Тернопільщині божевільний рибак жорстоко познущався над 8-річним малюком. 16-річний хлопець зґвалтував восьмирічного хлопчика за те, що той заважав йому рибалити. Інцидент стався на Тернопільщині 18 квітня. Цю інформацію повідомив Петро Тихович, керівник ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області.

"На лінію "102" надійшло повідомлення від двадцятирічного юнака. Він повідомив, що його малолітнього брата, ймовірно, зґвалтували", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувала поліція, над восьмирічним хлопчиком поглумився 16-річний житель сусіднього села. Підліток зізнався у злочині.

"Він розповів, що на ставку ловив рибу, коли підійшов хлопчик і почав заважати йому, кидаючи в воду камінці. На зауваження і прохання не робити цього, не реагував. Тому підліток зловив його, змусив роздягнутися і вступив з ним у статеві відносини неприроднім шляхом", - повідомили в поліції.

Після цього, хлопчик побіг додому і поскаржився старшому братові на кровотечу. Його відразу ж госпіталізували. Підозрюваний наразі затриманий. Гвалтівнику загрожує до 15 років позбавлення волі.