У Львові сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого від травм померла 60-річна жінка. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Національної поліції.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 квітня, близько десятої ранку на вулиці Стрийській у Львові. Попередньо встановлено, що 36-річний житель Миколаївського району, керуючи автобусом, здійснив наїзд на жінку-пішохода, віком близько 60 років", - йдеться в повідомленні.

Зараз поліцейські встановлюють особу жінки, з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що неадекватна українка громила тролейбус разом з пасажирами. В Харківському тролейбусі №45 пасажири влаштували масову бійку. Кадри з транспорту опублікували очевидці на сторінці спільноти "Харків 1654" у Facebook:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Під час поїздки двоє молодих пасажирів дивилися на дівчину і посміювалися, чим вивели її з себе", - йдеться в коментарі.

Спочатку дівчина дозволяла собі висловлюватися нецензурною лексикою, а коли їй тонко натякнули на непристойну поведінку, попросила "закрити рот".

Цим все не закінчилося. Розлючена дівчина почала буквально кидатися на пасажирів з кулаками, хтось дістав телефон і знімав на відео – це ще більше вивело її з себе, вимагала припинити зйомку. У коментарях під постом відзначили, що у "героїні дня", очевидно, просто нестійка психіка.

Ми також повідомляли, що в 100 кілометрах від українського кордону – на території Польщі розбився пасажирський автобус з українцями, який їхав з Чехії. Відзначається, що постраждали 8 людей, однак їм не знадобилася госпіталізація. На місце одразу прибули "швидкі". Місцеві лікарі надали допомогу всім потерпілим на місці. Дивом обійшлося без важких травм. Синці та забої. Допомогу медики надали на місці.