У Єревані правоохоронні органи доставили у відділення сотні демонстрантів – вони брали участь у масових акціях протесту проти призначення Сержа Саргсяна на пост прем'єр-міністра Вірменії. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

"Станом на 13.30 у відділення поліції доставлено сто чоловік", - розповів співробітник прес-служби поліції Вірменії Едгар Джаноян.

Як зазначається, люди були затримані під час блокування одного з корпусів будівлі уряду Вірменії.

До того ж кілька сотень демонстрантів провели ходу по вулицях Єревана, яку очолив лідер опозиційної парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян.

У свою чергу в прес-службі мерії Єревану зазначили, що організатори мітингу повідомляли лише про проведення громадських акцій і маніфестацій у період від 13 до 18 квітня, у той же час щодо акції 19 квітня не було жодного повідомлення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Кадр з місця

Кадр з місця

Кадр з місця

Нагадаємо, лідер вірменської опозиції Нікол Пашинян, на тлі масових протестів, оголосив про початок "оксамитової революції".

"У Вірменії встановилася революційна ситуація. Я тут і зараз заявляю про початок "оксамитової революції ", - заявив лідер опозиційного руху і депутат парламенту Вірменії Нікол Пашинян.

Пашинян сказав, що у Вірменії відбудеться масштабний мітинг в історії країни.

"Сьогодні відбудеться найбільший мітинг в історії Вірменії ", - додав він під час промови до прихильників.

Відомо, що зараз мітингувальники масово рухаються у бік будівлі парламенту, де вже почалося обговорення і голосування за кандидатуру нового голови уряду республіки.

Крім того, у Вірменії Єревану протестувальники взяли в облогу резиденцію прем'єр-міністра країни Сержа Саргсяна.

Зазначається, що перед дверима резиденції знято поліцейський кордон і перебувають лише кілька поліцейських. Сили поліції сконцентровані на другорядних вулицях, прилеглих до проспекту.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", лідер гурту Тартак на останньому Майдані все знав і мовчав.