Російський режисер Микита Михалков збирався нагородити Харві Вайнштейна, тому що "це було б логічно". Режисер зізнався, що може лише позаздрити ситуації, "коли тебе, не маючого зовнішності Алена Делона, люблять красиві жінки".

Керівництво Московського міжнародного кінофестивалю (ММКФ) збиралося вручити спеціальний приз голлівудському продюсеру Харві Вайнштейн. Однак злякалось через суспільний резонанс Про це розповів режисер Микита Михалков, повідомляють російські ЗМІ.

"Місяців зо три тому ми хотіли вручити приз ММКФ "За внесок у світове кіно" Харві Вайнштейну. Але злякалися. Хоча це логічно - у нього сто номінацій на "Оскар". Але вирішили, що не варто", - розповів кінематографіст.

Михалков також прокоментував секс-скандал навколо Вайнштейна. Він зазначив, що може лише позаздрити Вайнштейну, якого люблять красиві жінки, хоча він і не володіє зовнішністю Алена Делона.

В той же час російський режисер звинуватив жінок, які заяв

"Але все разом виглядає як абсолютна порнографія. Коли жінка, яка робила це, коли мала товарний вигляд, а потім, втративши його, сказала, щоб про неї згадали, це неправильно", - додав режисер.

Режисер додав, що згоден з позицією Катрін Деньов, "яка сказала:" Що ви робите? Ви лякаєте чоловіків підходити до жінок ". Михалков зазначив, що "це тенденція", яка для нього "є неприйнятною".

Михалков заявив, що "жінка повинна бути жінкою, чоловік - чоловіком, а якщо вона цього не робить, то стає поганим чоловіком".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скандал навколо Вайнштейна розгорівся в кінці 2017 року, після того, як кілька десятків жінок, в тому числі актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу і Сальма Хайек, звинуватили його в сексуальних домаганнях. З'ясувалося, що в компанії Weinstein Co. співробітниці протягом 30 років зазнавали сексуальних домагань з боку продюсера.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лос-Анджелесі з’явилася золота статуя Харві Вайнштейна. Скульптуру чоловіка у халаті і з "Оскаром" в руках художники встановили на одній із вулиць поблизу театру "Кодак", де відбулась церемонія вручення кінонагород.

Однак вперше за 20 років обвинуваченого у зґвалтуваннях бізнесмена на ній не було.
Втім, нагадувати про справжню ціну "Оскара" має саме фігура Вайнштейна.