Вагітна скандальна українська співачка Світлана Лобода , яка стане мамою вдруге, похвалилась новим будинком в Америці. Незадовго до пологів майбутня мама переїхала до США, де й планує народжувати.

Про це повідомляє Viva.

Будинок Лобода поки що орендує. Їй приглянувся затишний маєток на березі океану.

До появи на світ другої дитини Світлани Лободи залишилося всього нічого, і останні місяці вагітності співачка вирішила проводити на свіжому повітрі, насолоджуючись неймовірними видами океану. Саме тому Світлана перебралась жити в будинок на пляжі, а знімками свого розкішного житла поділилася з фоловерами в соцмережі.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, в Instagram Stories артистки з'явилося відео, на якому вона зробила огляд свого нового будинку. Світлі тони, шикарна тераса і шум океану - в такому місці муза точно нзнайде, чим зайнятися.

Чутки щодо батька дитини

Нагадаємо, звістка, що скандальна українка чекає дитину від лідера легендарного німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн просто шокувала як її, так і його фанатів. Офіційно Лобода цю інформацію не підтверджувала, однак постійно підігріває ці чутки.

Нещодавно вагітна артистка з'явилась на світському заході у футболці з портретом ймовірного зіркового батька своєї другої дитини.

Нагадаємо, що роман з 55-річним Ліндеманном Лободі вже давно приписують, однак всі подробиці свого особистого життя співачка тримає в таємниці. Втім поки щожодної інформації про те, чи вийшла співачка заміж вже, чи лише запланувала весілля, немає. Як і даних про її обранця.

Дивіться кліп Світлани Лободи

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", шанувальники легендарнго Аль Капоне мають унікальну можливість оселитися в його власному будинку, в якому він провів останні роки свого життя. Розкішний маєток в Майамі-Біч виставили на продаж. У ньому Капоне прожив до самої смерті.