Астрологи кажуть, що 20 квітня всім знакам Зодіаку потрібно розслабитися, прийняти ванну, почитати книгу або вийти на свіже повітря. Варто пам'ятати про себе і своє життя, а не ганятися за людьми і роботою. Про це повідомляють ЗМІ.

Овен

Овни сьогодні виявляться під прицільним вогнем критики з боку своїх знайомих і навіть сексуальних партнерів. Вам висловлять все, що думають про ваші здібності і про вашу розбещеність.

Телець

Тельцям покладається сьогодні справляти враження скромних і невинних осіб, які навіть не підозрюють, яке враження вони справляють на оточуючих.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Близнюки

У цей день партнеру надзвичайно важливо відчути себе потрібним і бажаним. У ваших силах зробити все можливе.

Рак

Раки сьогодні особливо чутливі до фізичного дискомфорту, тому краще не намагатися в пориві пристрасті злягтися з ними на набережній або в парадній.

Лев

Леви нині знову постраждають від власної нерішучості і готовності ходити навколо цілу вічність.

Діва

Сьогодні більше всього на світі ви будете хотіти того, кого, здавалося б, терпіти не можете. Індивід може вас дратувати, можливо, ви навіть кидаєте дротики в його фотографію.

Терези

День почнеться для вас обох із нав'язливої ідеї, що ваші стосунки себе вичерпали, а секс нудний і нікому не потрібен. До вечора дійде до закономірного висновку про неминучість розставання.

Скорпіон

Настав час нового роману. Ви ще не готові? Зате цілком дозрів ваш потенційний партнер, і сьогодні він проявить всю свою рішучість за вашим завоюванням.

Стрілець

У цей день ви будете відчувати по відношенню до вашого партнера не тільки звичні пристрасть і бажання, але і особливу теплоту і ніжність, які додадуть приємні нотки в симфонію ваших із ним любовних ігор.

Козеріг

Козероги сьогодні напевно будуть дуже млявими й повільними, так і почнуть розмовляти впівголосу. Все це, безумовно, не сповільнить позначитися на вашій сексуальній привабливості – правда, вельми несподіваним чином.

Водолій

Для вашого знаку зодіаку сьогодні характерне прагнення до підвищеної оголеності. Ще вранці ви можете зіткнутися з тим, що вас просто-таки тягне одягнути спідницю коротше, а декольте щоб було глибше.

Риби

Секс - справа серйозна. Та хто це сказав?! Ніяке воно не серйозне, так що невеликі витівки просто необхідні. Також вам із вашим партнером напевно сподобаються кілька дитячих ігор у новій еротичній інтерпретації.

Дивіться сюжет про психологію