Футболістки російського жіночого клубу "Єнісей" пообіцяли шанувальниками проведення еротичної фотосесії у разі, якщо їм вдасться перемогти в чемпіонаті Росії.

"Якщо виграємо чемпіонат Росії, то всією командою проведемо еротичну фотосесію з кубком і медалями!" — йдеться в оголошенні, опублікованому в Twitter клубу.

Пост з соціальної мережі, до речі, супроводжується фотографією однієї з напіводягнених футболісток, що прикриває груди. Однак, з цієї публікації не зовсім зрозуміло, кого футболістки таким чином мотивують. Якщо себе – то виходить, що жінки вже дуже сильно хочуть попозувати у відвертих фотосесіях, чого, як бачимо, не приховують.

"Відчуття, що чемпіонат лише привід...", — прокоментував пост один з користувачів.

"А якщо виграєте Європу, в порно почнете зніматися! До чого торги? Ми вас любимо за ваш спорт! Просто виграйте і все!» — відповів інший юзер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що чемпіонат Росії з футболу-2018 серед жіночих команд стартував 18 квітня і триватиме до 23 жовтня. Таким чином, шанувальники зможуть побачити "гарячі" фото своїх улюблених футболісток тільки восени. І то лише у випадку, якщо вони виграють чемпіонат і виконають дану зараз обіцянку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пляжні фото цієї моделі полоскотали нерви користувачів мережі. Фотомодель з бразильським і австралійським корінням Крістіна Мендоза користується великою популярністю у виробників купальників і нижньої білизни. Її знімки привертають увагу, адже від форм дівчини очей не відірвати. Нову фотосесію Крістіна провела на пляжі і знімки на піску вийшли по-справжньому гарячими.

Крістіна Мендоза заробила популярність завдяки своїй сторінці в Instagram. Дівчина регулярно публікує свої відверті фото в бікіні. Сторінка Крістіни сподобалася модному американському журналу «GQ».

Красуню запросили знятися в пробній зйомці для журналу. Зйомки пройшли успішно. Незабаром бажаючих попрацювати з Крістіною додалося. Крім чудових фотосесій, дівчина випускає свою лінію сексуальних купальників.