Про суху, сонячну і по-весняному теплу п'ятницю частині українців доведеться забути, а замість цього знову дістати теплі речі і озброїтися парасольками. Сьогодні, 20 квітня, день буде трішечки осіннім. Сподіватимемося, що це останній жарт від погоди.

Так, за даними Українського гідрометцентру, східна частина України залишиться в прохолодній і вологій повітряній масі, на решті території країни очікується зростання атмосферного тиску, зменшення хмарності і незначне підвищення денної температури. У східній частині вночі місцями і в центральних областях і в Приазов'ї пройде невеликий дощ, на решті території - без опадів.

Просто подивіться на ці квітневі температурні знущання

Вітер північно-західний, 7-12 м / с, вночі та вранці по всій Україні, вдень в східних областях пориви 15-20 м / с. Температура вночі 4-9 °, на крайньому півдні до 11 °, вдень 14-19 °, на Закарпатті до 22 °, в східних областях 10-15 °.

Прогноз на п'ятницю


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що синоптики розповіли, чого чекати від погоди в найближчі вихідні. Починаючи з четверга, 19 квітня, в більшості областей України буде йти дощ. Денна температура знизиться. 19-20 квітня в Україні переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Ближче до вихідних очікуються нічні заморозки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також ми писали про те, що за прогнозами декількох синоптиків, квітень 2018 року буде дощовим. Хоча для майбутнього врожаю така погода в самий раз, але українці вже з нетерпінням чекають сонця і тепла. Синоптики дають невтішні прогнози - квітень не тішитиме теплом. Середні показники температур в цьому місяці будуть нижчі, ніж зазвичай, так що ховати далеко теплі речі і діставати літній гардероб поки не варто. У першій половині місяця не виключені морози. Що стосується опадів, то їх кількість в квітні поб'є норми. Практично кожен день будуть йти дощі, іноді зі снігом.