Фото офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марії Захарової справило в соціальних мережах справжній фурор: головна пропагандистка Путіна в черговий раз постаралась зробити щось гарне, але якщо не дано, то не дано.

На своїй сторінці в Instagram помічниця Лаврова опублікувала класичне селфі перед дзеркалом, але захвату чомусь не вийшло.

Захарова відзначилася в черговий раз

На фото Захарова фотографує себе біля дзеркала в стилі гламурних дівчат. Щоправда, для повноти образу губ, складених "уточкою" не вистачає.



Знімок тут же викликав бурхливу реакцію в соцмережі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Таак, навесні Маша особливо страшна". Вони що, "Новачок" спочатку на Захаровій випробували? П.С. Маша може виїхати з Рязані, але не Рязань - з Маші. Тут треба ставити всюди значок "21+" і приписку "похилого віку, дітям, вагітним, нервовим не показувати", - написав на своїй сторінці в Facebook блогер Олексій Голобуцький.



У коментарях користувачі також не стали від нього відставати.

"Читаючи в пресі ваші заяви і коментарі від імені МЗС, краще в витверезник", "І телефончик, ука, ворожий в руках своїх тримає. Рязань цього не переживе)", "Пісня Чомусь Згадаю: Ну що ж ти страшна така .. .)) ", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич запевнив, що співвітчизники невірно його зрозуміли, коли він назвав росіян "злісними дебілами".

Про це співак написав на своїй сторінці в Facebook. "Сьогодні з ранку раптом почав розриватися телефон - журналісти з далекої Батьківщини. "Андрій Вадимович, а ви б не могли прокоментувати... "Оскільки ми з "Машиною" знаходилися в дорозі з Чикаго в Торонто, я на цьому місці їх ввічливо зупиняв і пояснював, що через віддаленість до коментарів не готовий. На десятому дзвінку замислився - що ж сталося? Чи не помер хто? До вечора дісталися до готелю, зайшов в мережу - ось воно що! Я, виявляється, "назвав росіян злісними дебілами" ! Мене засуджують! Батько російської демократії Мілонов, титани року Скляр і Лоза! І інші ображені представники російського народу", - написав музикант.