Міністр інфраструктури України Володимир Омелян поділився з українцями радісною новиною, він став батьком – у нього народилась донечка.

Про це чиновника написав на своїй сторінці в Facebook.

"It’s a girl! Дякую Svitlana Bevza за доньку. Я її чекав дуже давно", - написав Омелян.

Судячи з усього, зараз міністр знаходиться в Нью-Йорку (США), звідки й написав про гарну звістку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці вже встигли привітати з народженням нащадка та побажали родині щастя і здоров'я.

Хто ще з відомих українців стали батьками цього року?

У кінці березня українська артистка, гордість "Євробачення-2016" Джамала народила первістка. 27 березня на світ з'явився хлопчик вагою 3 260 грамів та зростом 53 см. Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов обрали сину незвичайне ім'я, але в традиціяхкрисько- татарського народу - Емір-Рахмана Сеїт-Бекір огли. Зовсім недавно Джамала поділилася враженнями про материнство і поділилася секретом, як поєднувати роботу з особистим життям.

Також мамою вдруге стане скандальна українська співачка Світлана Лобода. Народжувати вона вирішила в Лос-Анджеллесі, куди вже переїхала. Нещодавно артистка похвалилась враженнями від нового будинку, який орендує на березі океану.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Мінінфраструктурі анонсували запуск потяга, на якому можна буде проїхати через через 4 європейські столиці - Київ, Мінськ, Вільнюс і Ригу.