Путін запевняв Трампа, що російські повії найкрасивіші у світі

Президент США Дональд Трамп заперечував, що запрошував повій в готельний номер в Москві, однак президент Росії Володимир Путін нахвалював йому російських повій. Цей факт викладено в записах колишнього директора ФБР Джеймса Комі. Про це повідомляє американське видання The Hill.

Раніше Мін'юст США передав Конгресу звіти Комі, де детально задокументовані сім його зустрічей з Трампом з січня по квітень 2017 року. Чотири звіти засекречені і частково відредаговані, інші опубліковані.

У розмові з Комі, який відбувся у Трампа в лютому 2017-го, господар Білого дому розповів директору ФБР про те, що Путін заявляв, ніби "найкрасивіші повії в світі" - в Росії.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з тою ж нотаткою, Трамп постійно відкидав звинувачення в тому, що користувався "послугами" повій у Москві, про що раніше повідомлялося в "досьє Стіла" (складено нібито екс-шпигуном Британії Крістофером Стілом за замовленням передвиборного штабу Хілларі Клінтон).

"За його словами, історія з повіями – повна нісенітниця", – повідомив Комі і додав, що одразу ж після цієї заяви Трамп згадав про розмову з Путіним про російських путан.

Коли саме він відбувся, Комі не уточнив.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в інтерв'ю Андерсону Куперу на телеканалі CNN скандальна модель Playboy Карен Макдугал зізналася у всіх подробицях про її довгостроковий роман з нинішнім президентом США Дональдом Трампом, який тривав 10 місяців.

Карен Макдугал почала свою відверту розповідь з дня першої зустрічі з Трампом. Модель розповіла, що познайомилася в той момент ще з бізнесменом в особняку Playboy на зйомках його шоу The Celebrity Apprentice.

Нагадаємо, порноактриса Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Stormy Daniels (в перекладі з англійської - "запальна Деніелс"), подає в суд на президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Вона стверджує, що мала з ним сексуальні стосунки в 2006-2007 роках, тобто незабаром після того, як Дональд Трамп одружився з Меланією.