У столиці Росії запрацює легальний бордель. Як повідомляють російські ЗМІ, вже в кінці квітня цього року в районі Москва-Сіті з'явиться центр дозвілля для дорослих Dolls Hotel, а в ньому - затишний будинок розпусти з романтичною назвою LumiDolls.

Особливість російського легального борделя в тому, що клієнтам готелю з погодинною оплатою пропонують орендувати не живих путан, а секс-ляльок з механічними рухами, підігрівом і штучним інтелектом.

До речі, такий самий бордель з секс-ляльками і з такою ж назвою відкрився на початку 2017 го в Барселоні, який став першим подібним будинком побачень в Європі.

Що ж, нарешті в росіян якщо не сир, то хоча б секс буде як в Європі.

Як повідомляють російські видання, з посиланням на представника цієї секс-інновації, оренда номера в Dolls Hotel обійдеться в 1,5-2,5 тисяч рублів на годину і буде залежати від типу номера - "Фантазійний", "З кліткою" чи "Люкс". Разом з секс-лялькою оренда обійдеться в 5 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще



Плани у власників величезні: протягом 12 місяців вони мають намір запустити більше 10 подібних центрів в Росії та країнах СНД. А в далеких перспективах - відкрити 50 представництв в містах-мільйонниках і на курортах по всьому світу.

Що ж, заглядати так далеко не будемо, а наразі російські попи, натанцювавшись та наспівавшись "Мурки", матимуть де розслабитись.

Як повідомляв портал "Знай.ua", служитель Російської православної церкви архімандрит Венедикт Цирков добряче напившись в трапезній московського храму, заспівав "блатний" хіт - "Мурку". Російський священик ще й станцював при цьому. Хіт злодіїв архімандрит виконав під час застілля, на якому були присутні інші священнослужителі.