Шведський діджей та музикант Avicii помер у віці 28 років в Омані, повідомляє Hollywood Reporter. Менеджери виконавця розповіли, що поки що не будуть повідомляти ніяких деталей події.

Популярний шведський діджей, виконавець і продюсер Тім Берлінг більше відомий під псевдонімом Avicii. Він знайдений мертвим у п'ятницю, 20 квітня у другій половині дня у місті Маскат (столиця Омана).

"З глибокою скорботою ми повідомляємо про відхід Тіма Берглінга, також відомого, як Avicii. Він був знайдений мертвим у Маскаті. Сім'я спустошена, і ми просимо всіх поважати їх потребу в самоті в цей важкий час. Ніяких подальших заяв не буде", - заявляють менеджери Avicii.

Відомо, що у музиканта були певні проблеми зі здоров'ям. У 2014 році у нього було кілька операцій. Йому видаляли жовчний міхур і апендикс. А в 2016 році талановитий діджей був змушений піти у відпустку з-за поганого самопочуття і проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протягом кількох років у Тіма Берлінга були певні проблеми, в тому числі і панкреатит, який, за твердженням лікарів, був отриманий в результаті надмірного вживання алкоголю. Саме панкреатит, з яким довго боровся Авічі і міг стати, за попередніми даними, причиною його смерті.

У 2010 році він різко став знаменитим завдяки трекам "My Feelings for You", "Seek Bromance", "Blessed" і "Levels". Він закохав мільйони людей в танцювальну електронну музику.

Його композиції займали топові позиції в музичних чартах. Деякі з них у різні роки були номіновані на "Греммі" як кращі танцювальні записи. Його дебютний студійний альбом "True" вийшов у 2013 році. Другий студійний альбом "Stories" вийшов в 2015 році, а вже в березні 2016 музикант був змушений оголосити про закінчення публічних виступів і турів.

Однак у серпні 2017 року Авичи зміг перервати свою творчу відпустку і випустив міні-альбом AVICI, який складався всього з 6 композицій.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"королева Єлизавета переживає втрату останнього Коргі по кличці Віллоу.