Відома на весь світ співачка Мел Бі проводить відпочинок на курорті Desert Hot Springs спільно зі своїм перукарем і другом Гері Медитяном. Про це повідомляють ЗМІ.

Пара засмагала біля басейну. Співачка близько дружить із Гері і в його присутності залишилася топлес.

У грудні минулого року Мел Бі розлучилася з продюсером Стівеном Белффонте. Пара згадала один одному зради, домашнє насильство та наркотичну залежність. Белаффрте заперечував, що ображав сім'ю. Мел Бі має дочку від Белаффонте, також виховує дитину від колишнього чоловіка Джиммі Гульзара і кілька років тому народила дитину від Едді Мерфі.

Фото співачки

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото співачки

Фото співачки

У листопаді цього року Мел Бі хоче видати книгу мемуарів про "збочене сексуальне життя свого екс-чоловіка".

Нагадаємо, Ольгу Бузову розкритикували за зухвалі домагання до знаменитих чоловіків. За одну добу зірка "Дому-2" встигла пофліртувати з Філіпом Кіркоровим, Дмитром Нагієвим і Андрієм Малаховим.

Нещодавно вона зізналася, що вже 2 роки утримується від сексу, а напередодні щосили розважалася на гала-вечері премії МузТБ. Під час виконання хіта "Вона не боїться" співачка сіла на коліна до Філіпа Кіркорова та почала ялозити по них сідницями.

Бузова сексуально звивалася перед королем російської естради. В якийсь момент здалося, що вона поцілує Кіркорова. "Король російської естради" в свою чергу проявив почуття до Бузової, піднявши її на руки.

Крім того, колишня солістка групи "Віа Гра" Анна Седокова, яка перебралася до Росії, активно веде свій блог в Instagram і ділиться з підписниками новинами свого життя. Проте є речі, які скандальна співачка приховувала від шанувальників.

Седокова довгий час тримала в таємниці свої нові відносини. Але все-таки не втрималася і опублікувала знімки з новим бойфрендом, які викликали бурхливу реакцію у її фанатів.

Вже не перший місяць шанувальники співачки підозрювали, що у неї з'явився новий бойфренд. Однак сама співачка не поспішала розповідати про особисте життя.

Дивіться сюжет про співачку

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", оприлюднено список 100 найвпливовіших людей світу.