Чудова новина для чоловіків: дівчата придумали ще один привабливий спосіб привернути увагу до своїх грудей. Причому значно менш витратний і болючий, ніж загострювання сосків, і більш кучерявий, ніж наклейки на соски. Зустрічай самий хвилюючий тренд цього року – квіти на сосках.

Все почалося з того, що власниця британської крамнички Face Ealsy Etsy Ханна Уебб звернула увагу на незвичайне застосування, яке знайшла її продукції одна з клієнток. Лавочка пропонує дівчатам заради краси наклеювати квіти на обличчя, а ця дівчина декорувала суцвіттями груди. І навіть більш локально – соски. Погодьтеся, вийшло надзвичайно мило й пікантно.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ще до цього випадку дівчата всього світу зметикували: груди, прикрашені квітами, на порядок красивіші грудей, не прикрашених квітами. В Instagram цьому явищу навіть присвятили спеціальний тег #flowerboobs. Однак, за словами Ханни Уебб, саме смілива ідея її відважної клієнтки надихнула багатьох дівчат.

Британка пророкує принадному тренду шалену популярність в прийдешньому пляжному сезоні. Мовляв, сучасні жінки прагнуть до всього натурального, і квіти, наполягає вона, витіснять з грудей такий неекологічнйй декор, як блискітки. Ну що ж, з нетерпінням чекаємо!

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про ще однин гологрудий тренд, який активно підкорює Instagram. Схоже, що в 2018 році зароджується новий тренд жіночої моди. Навмисно відкривати нижню частину грудей стало популярно, за цим заняттям помічені знаменитості та їхні прихильники на вечірках і в соцмережах. Тенденція залишати відкритою нижню частину грудей отримала назву underboob.

Ми також писали, що королівська наречена Меган Маркл задала новий тренд в моді. Пляжна смужка – один з найбільш трендових принтів цього сезону. А наречена принца Гаррі наочно показала, як поєднувати смужку з офіційним стилем.

Меган Маркл вирішила підтримати свого майбутнього чоловіка принца Гаррі на Молодіжному форумі Співдружності націй. Для такої події актриса вибрала сукню в модну пляжну смужку американського дизайнера Altuzarra. Хоча сукня пошита з тканини з літнім принтом, незвичайний крій і цікаві деталі роблять його дуже вишуканим. Меган доповнила образ класичним чорним піджаком австралійського бренду Camilla and Marc і клатчем бренду Orton.