Під час зйомок репортажу на Тернопільщині було побито два журналіста. В цей час вони робили репортаж про нелегальні заправні станції. Про це розповідає виданню Українська Правда один з постраждалих журналістів інтернет-видання "Волынь24" Сергій Шаповал.

Стало відомо, що постраждалі працювали над циклом матеріалів про нелегальні заправні станції. До цього журналістом було опубліковано розслідування "Запальна контрабанда", яке мало в місті чималий резонанс. Саме після першого розслідування місцеві жителі почали надсилати в редакцію інформацію про інших місцях нелегальних заправок в житлових будинках Волинської та сусідніх областях.

Постраждалий журналіст розповів, що отримав редакційне завдання і з оператором "12 каналу" поїхав в смт. Дружба Тернопільської області.

"Заїхали на перший адреса, там було вже все давно закрито. Далі поїхали на підприємство "Агродружба". Там було дві колонки, одна з дизелем, друга з бензином. Я підійшов з каністрою, мені продали дизель, який був на 5 гривень дешевше", - розповідає журналіст.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вони попросили у працівника станції, який продав дизель, не тільки чек, але і сертифікат якості, а також дозвіл на торгівлю підакцизними товарами. Подібні запити приголомшили співробітника, але він подзвонив комусь і запропонував пройти в офіс, щоб надати документи.

Журналіст зазначає, що в офісі перебував директор і його заступник. Саме директор вирвав фотоапарат з рук оператора і став бити ним по голові більше 10 разів, після чого ударив кілька разів по обличчю журналіста. Він отримав розсічення губи і травмовану вилицю. Крім цього, на підприємстві він помітив численні порушення протипожежних норм.

Поліцію викликав сам директор підприємства. І вже правоохоронні органи на прохання журналістів викликали швидку допомогу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", одиозній чиновник потрапив на скандальне відео.