В останні кілька років зафіксовано стрімке падіння чисельності населення, але при цьому спостерігається дивна тенденція. Про українську гостинність не доводиться й говорити.

Країни колишнього соціалістичного блоку хоча і відчувають на собі в останні кілька років стрімке падіння населення, але при цьому відносяться до найбільш ворожих країн до прийому іноземних мігрантів. Справа тут не тільки в зменшенні народжуваності населення, але і в стрімкій міграції з країн.

За попередніми підрахунками експертів агентства Bloomberg вже до 2050 року населення України стане менше на 36%. Приблизно такий же негативний розрахунок очікує країни Балтії.

"Враховуючи такий негативний тренд для країн Балтії, ще гірша ситуація лише в Молдові та Україні, які до 2050 року втратять 51% і 36% свого населення відповідно", - повідомляє Bloomberg.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незалежно від стрімкого падіння населення, в країнах колишнього соціалістичного блоку спостерігається найбільш вороже ставлення до іноземних мігрантів. Україна знаходиться в топі держав з цього невтішного критерієм.

"Так, 9 з 10 країн з найнижчим рівнем сприйняття іноземних мігрантів до країни колишнього "східного блоку", серед яких 3 балтійські держави", - підсумовує Bloomberg.

Раніше стало відомо, що за перші два місяці 2018 року населення України скоротилося на більш, ніж 40 тисяч осіб. І станом на березень 2018 року становило 42 мільйони 346,3 тисяч осіб.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа"одна з країн була змушена змінити назву через безглузду плутанини.