В ефірі російського пропагандистського телеканалу відкрито заговорили, що наступною ціллю агресії Росії може стати Казахстан.

Про це повідомляє "Апостроф"

В програмі відомого пропагандиста Володимира Соловйова з претензіями говорили про "казахізацію Казахстану" через відмову від кирилиці, звернув увагу публіцист і блогер Олександр Тверській.

"Адже це вже не перший раз, коли Казахстан проявляє таку розмиту позицію. Ми щось не знаємо про наші відносини з Казахстаном, раптом десь пробігла чорна кішка? Чи нам чекати, що наступний Майдан пройде в Казахстані, щоб його відірвати від Росії? Може, древня казахська мова була написана латиницею? При всій повазі до казахського народу, там начебто не було зафіксовано латиниці", - заявив Соловйов на федеральному ТБ.

На думку Тверського, такі висловлювання є "тривожним сигналом" для жителів Казахстану.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"З цієї риторики все і починається. Передвоєнні пропагандистської штампи був озвучені на всю країну. Десяткам мільйонів людей цією фразою про "казахізацію" заронили зерно. Накочені до межі лжепатріотизмом, ненавистю і ксенофобією, за своєю природою несхильні до поваги чужих кордонів (у всіх сенсах), до гуманності і критичного мислення, що живуть за поняттями, вони сто відсотків відчули запах крові і жагу до наживи", - написав він.

"Так і бачу вже це: "дійдемо до Астани!". Ненавиджу", "Латиниця була до 1941 року. Потім казахську на кирилицю перевели", "Не щастить Росії з сусідами. То українці починають ось цю ось саму українізацію, то грузини, то молдовани, то балтійці, тепер ось казахізацію якусь почали, хто б міг подумати", "От ніяк не зрозумію, на якій підставі Росія взяла на себе право вирішувати долі інших народів? У себе б розібралися і повирішували... Народ жебракує, напівголодний і напівроздягнений", "Яке їх собаче діло, що було і чого не було в Казахстані?", - прокоментували пропагандистські висловлювання в соціальних мережах.

Сейчас внимательно. По федеральному ТВ в пропагандисткой передаче Соловьева от одного депутата прозвучало о "казахизации Казахстана", а на видео уже фрагмент, где сам оборзевший Соловьёв с ехидной ухмылочкой говорит о "великом казахском народе", о возможном Майдане, намекая, что не стоит отворачиваться от России, а то будет, как в Украине и о том, что в Казахстане никогда не было латиницы. На фоне слышен комментарий одного из гостей: "там вообще языка не было". Узнаёте? С этой риторики всё и начинается. Предвоенные пропагандисткие штампы был озвучены на всю страну. Десяткам миллионов человек этой фразой про "казахизацию" заронили зерно. Накаченные до предела лжепатриотизмом, ненавистью и ксенофобией, по природе своей несклонные к уважению чужих границ (во всех смыслах), к гуманности и критическому мышлению, живущие по понятиям, они сто процентов почуяли запах крови и жажду наживы. Можно пропустить мимо ушей, мол, мало ли, что они там несут по ТВ. Не мало ли. Они не просто несут, а управляют миллионами тупоголовых россиян и направляют их одну извилину с помощью телевизора в нужное Большому Брату русло. Большой брат в данном случае маленький и плешивый чекист, но сути это не меняет. Просто так в главной геббельсковской передаче ничего не говорится. Они знают своё ремесло. Поэтому, я на месте Казахстана воспринял бы это, как тревожный сигнал и начал бы готовиться, если, конечно, казахи не хотят у себя повторения украинского сценария. Обрубайте пуповину русского мира, пока не стало поздно. Берегите свою независимость. Пресекайте провокации с "притесненным" русскоязычным населением. С утроенной силой ускоряйте "казахизацию" своей страны. Иначе в один прекрасный момент вы обнаружите у себя под окнами русские танки, услышите, что такой страны, как Казахстан "никогда не существовало" и к вам сотнями тысяч попрутся моторолы и гиви - грабить вашу землю, забирать ваши дома, насиловать ваших женщин и нести смерть вашему народу. И не надо спрашивать - зачем это Путину? Надо запомнить, что Путин - это всегда война. И отгораживаться. Иначе придется отстреливаться.

Posted by Александр Тверской on Wednesday, 18 April 2018
Варто зауважити, що раніше кримськотатарський журналіст Айдер Муджбаев допускав можливість окупації режимом президента РФ Володимира Путіна Білорусі і Казахстану.

Разом з тим варто відзначити, що гонка озброєнь між Америкою і Росією, про яку згадувалося при телефонній розмові між президентами Дональдом Трампом і Володимиром Путіним, вже почалася.

Екс-начальник штабу Військової місії зв'язку НАТО в Москві Гаррі Табах в інтерв'ю розповів, що гонка озброєнь вже почалася. Трамп людина прагматична, бо все, що він говорить, потім збувається.

Американський військовий нагадав, що Трамп збільшив військовий бюджет, і не в останню чергу через брязкання зброєю з боку Росії.

"Наш бюджет виріс, а коли Путін говорить, що у нього буде і такий, і сякий зброю, а бюджет для збройних сил РФ знизився, і економіка стала гірше – це нонсенс, так не буває. Якщо він зробить це – Росія дуже швидко прогорить, а вона зараз і так у дуже поганій ситуації", – зазначив Табах.

На його думку, американський президент хоче дати шанс Росії вийти з цієї ситуації, запросивши Путіна на зустріч в Білий дім.

Мені здається, Трамп сказав: "Слухай, я буду як цар Соломон – дам тобі вихід із цього кута, в який ти себе загнав. Адже ти розумієш, що почалася стратегічна ізоляція Росії, а це дуже небезпечно. Більше того, почалася холодна війна і опускається залізна завіса – але цього разу вже Захід ізолює себе від Росії, від Радянського Союзу", – говорить офіцер США.

При цьому Табах вважає, що президент РФ розуміє, що знаходиться в небезпеці, тому він вирішив послухатися ради Трампа і зустрітися з ним".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що путінських "іхтамнєтов" Донбасу зібрали в інтерактивну базу.