Жителі Києва продовжують боротися з водіями, які всупереч правилам паркують свої машини у недозволених місцях.

Так, на сторінці спільноти Los Solomas/Солом'янський район в Facebook опублікували фото масового скупчення так званих "героїв паркування".

"Підкажіть, як боротися з паркуванням на тротуарі? Вул. Волгоградська, 39 (біля "Чекушки") і до кута 37 вдома", - пишуть обурені мешканці Солом'янського району.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

При цьому в коментарях люди відзначають, що не на всіх фото авто припарковані не за правилами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"у Києві камера відеоспостереження зафіксувала порушення на дорозі. В об'єктив потрапив черговий "герой", який намагався здійснити хитрий маневр і об'їхати пробку... по газону.

"Плювати на всіх: об'їжджаю пробку як хочу. Вечір, 03.04.2018, вул. Верховинця В. (у Л. Курбаса), багато людей дуже поспішають і тому об'їжджають пробку по газону і зустрічній смузі", - прокоментували автори посту.

Нагадаємо, в мережі оприлюднили фотографії, як у Києві на вулиці Боженка, 86 покарали "героя паркування". Киянин залишив свого залізного коня посеред головного проспекту столиці, спровокувавши затор.

"Просто людині дуже треба було на 5 хвилиночок в ТЦ" Україна", а в безкоштовному (1,5 години) порожньому паркінгу, нехай син Порошенка паркується", - підписав він.

У коментарях під постом українці запропонували свої варіанти, як боротися з такими нахабами.

Відзначимо, в Києві невідомі "припаркували" авто посеред траси на Броворському. Причини такого рішення не ясні.

Крім того, досить незвичайне послання "герою паркування" написали місцеві жителі Львова.

"Якби ти знав, яке у мене було бажання, відкривши ворота,**бати з розгону тобі в бік... Не вмієш читати?" - йдеться в листі, залишеному "герою паркування".

Також повідомлялося, що нахабний киянин прославився в мережі своїм умінням, а точніше незнанням, як потрібно паркуватися. Через чергового героя парків, на одній з головних вулиць столиці зупинився рух трамваїв і сталася аварія.