Вранці 21 квітня в Києві на Набережному шосе сталася серйозна ДТП з постраждалими.

Про це з місця події повідомляє dtp.kiev.ua.

За словами очевидців, Volkswagen рухався по Набережному шосе в бік моста Патона, його водій не впорався з керуванням, вдарився об відбійник і вилетів з дороги.

У машині знаходилися три людини, всі вони були госпіталізовані. Медики діагностували закриті черепно-мозкові травми, у однієї з постраждалих - серйозні переломи.
Варто відзначити, що чергове ДТП за участю пасажирського автобуса сколихнуло Україну. Трагедія сталася в Донецькій області. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула одна людина і кілька виявилися травмовані.

За попередніми даними водій Daewoo Lanos не зміг впоратися з керуванням автомобіля і зіткнувся із зустрічним рейсовим автобусом. Така інформація з'явилася на сайті поліції Донеччини.

Аварія сталася у четвер, 19 квітня, близько 15:00 неподалік від селища Цукурине. Відомо, що водій Daewoo Lanos намагався обігнати автомобіль, проте не зміг впоратися з керуванням та влетів у рейсовий автобус, який рухався йому назустріч.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У результаті страшної аварії водій, який не зміг впоратися з керуванням, загинув, а четверо пасажирів автобуса отримали незначні пошкодження і маленькі травми.

На даний момент правоохоронними органами вирішується питання про внесення даних про ДТП в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони дії спричинили смерть потерпілого за Кримінальним кодексом України.

Крім того у Кривому Розі сталася страшна аварія, в якій загинуло десять осіб. Жінка, у якої загинула мати в ДТП шкодує, що не вберегла її. Вона впевнена, що недостатньо наполягала, щоб мама пішла на пенсію і тоді б вона не опинилася в злощасній маршрутці.

Люди в місті приголомшені цією трагедією. На місце аварії несуть квіти і свічки. Також деякий час там чергувала швидка допомога, яка допомагала заспокійливими присутнім.

Всі загиблі працювали на одному підприємстві. Там пообіцяли взяти на себе організацію похорону і виплатити сім'ям загиблих по сто тисяч гривень. Поліція офіційно спростувала чутки, що за кермом "Мазди" був хлопець або його дівчина. Правоохоронці кажуть, керував автомобілем 67-річний чоловік. Він зараз у лікарні під конвоєм.

Винуватець смертельної ДТП у Кривому Розі може потрапити за ґрати на 10 років

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що п'яний виродок збив трьох жінок та влаштував перегони з копами.