Величезний перевертень знущається над передмістям Санта Фе. Дуже дивне створіння, яке нагадує вовка з надзвичайно довгими лапами, вже кілька разів спалилось на камеру відеоспостереження та вбило декілька собак.

Обидва рази звір вибирав сильних та молодих псів — пітбуля й німецьку вівчарку. Жителі Санта Фе побоюються виходити на вулиці ввечері, але поліція ніяк не реагує на заяви про те, що в місті орудує перевертень. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Найчастіше тварина пересувається на чотирьох ногах. Навіть у цьому положенні зріст перевертня перевищує два метри.

"Я бачив схоже створіння в 2005 році. Воно перетинало міст, коли ми на нього натрапили. У мене вибухнув мозок, коли воно подивилося на нас і почало рухатися, як кенгуру, легко подолавши бетонну стіну", — заявив Джаред Сорос, автор знімка.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

У коментарях під роликом відзначився філіппінський користувач. Він стверджує, що на Філіппінах такі створіння зустрічаються досить часто — тут перевертня прозвали асвангом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що потрібно ретельно перевіряти банани перед покупкою. Цей фрукт може становити смертельну загрозу. І якщо ви є справжнім поціновувачем бананів, то вам просто необхідно це знати. Є так званий бразильський банановий павук, який селиться на плоді. Цей павук смертельно небезпечний для людини, пише Elise Journal.

Павук на жовтій шкірці банана відкладає величезну кількість яєць та закріплює все це павутиною. Бананові павуки дуже отруйні для людського організму, адже їх отрута в кілька разів сильніше отрути відомої Чорної вдови. Недарма цей вид павуків занесли в Книгу рекордів Гіннеса, як найотруйніший серед йому подібних.

Як повідомляв портал "Знай.uа" страшне кошеня-перевертень з обличчям, що нагадує людське, серьозно розбурхав соціальні мережі: користувачі гадали, людина або тварина народила цю істоту на світ. Поліція Малайзії, яка займалася розслідуванням дивних фото, поставила крапку в цій справі, розповівши, хто ж зображений на знімках.