Її звинувачують у причетності до сексуальної експлуатації жінок в організації Nxium, яка позиціонувала себе як організатор семінарів з саморозвитку, передає "Медуза".

На думку ФБР, всередині Nxium існувала таємна група, члени якої шантажем примушували жінок до сексу з лідером організації, 57-річним Китом Раньером, і до рабської праці.
При цьому правоохоронці стверджують, що Мек була одним із керівників. Сама вона заперечує причетність до цієї організації.

За даними слідства, учасники таємної групи називали себе "панами", а залучених ними жінок — "рабинями". Вступаючи в організацію, вони повинні були надати компромат на себе і своїх близьких.
Крім того, ЗМІ стверджують, що їм випалювали тавро з ініціалами Раньера.
Еллісон знімалася в таких фільмах, як "Поліцейська академія-6", "Мій самий неймовірний рік", "Окремий випадок", "Навряд чи це ангел" і в популярному фільмі "Дорога, ми себе зменшили".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що 35-річні батьки неодноразово поглумилися над своєю дочкою. Дівчинку систематично ґвалтував рідний батько, а за вчиненням злочинів спостерігала її мати.
Суд у Волгоградській області засудив до 15 і 17 років колонії подружжя, обвинувачених у сексуальному насильстві над своєю 12-річною дочкою. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слідством встановлено, що з кінця 2015 року і на протязі декількох місяців 35-річні батьки неодноразово поглумилися над своєю дочкою. При цьому школярку систематично ґвалтував рідний батько, а за вчиненням злочинів спостерігала її мати, зазначає обласної СК.

Злочин було розкрито завдяки медикам, до яких дівчинка потрапила випадково. Виявивши, що неповнолітня тривалий час живе статевим життям, лікарі повідомили про це в правоохоронні органи.
"Вироком суду батькові потерпілої дівчинки призначено покарання у вигляді 17 років колонії суворого режиму. Мати школярки засуджена до 15 років колонії загального режиму", — йдеться в повідомленні.