Волочкова зняла купальник на пляжі

Найепатажніша балерина Росії Анастасія Волочкова шокувала всіх своїм новим еротичним знімком.

Скандальна зірка виклала в Instagram фото, на якому вона засмагає на шикарному пляжі, знявши верхню частину купальника.

"Яке щастя споглядати красу! А в самих розкішних місцях це робити ще приємніше, погодьтеся?" - вельми двозначно підписала знімок Волочкова.

Швидше за все, під словом "краса" скандальна балерина передбачала свої форми, або себе в цілому.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Мені нема чого прикривати. У мені все чудово, божественно і натурально", - сказала вона.

Більш того, артистка навіть не залишила шансу передплатникам посперечатися з нею, так як на час відпочинку відключила коментарі у своєму "Інстаграмі". А сказати їм явно було що...

Найголовніше питаня, яке спокою не дає фанам Волочкової: де ж її коханий Михайло? Або пара вже розлучилася, або чоловік знайшов справи важливіші, ніж відпочинок з балериною. Волочкова інтригу витримує, жодних коментарів з приводу свого чоловіка не дає.

Єдине на що не скупитися Анастасія - провокаційні і незрозумілі знімки.

Наприклад, виклавши фото в дуже відвертому мереживному боді, балерина повідомила:

"Навіть не знаю.. Може, поспати тут в кабана на лежаку?..Море шумить, місяць світить, цвіркуни і птахи співають.., свічки горять, тиша і дурощі, радість, любов і мир!Басейн прохолодний, джакузі тепле, свіжий бриз і прекрасний! А головне! Є з ким весь цей кайф розділити.. І вам бажаю. Коменти я знову вирішила закрити, тому що мені щиро шкода тих, хто їх пише.. А побачивши ці нульові акаунти ботів, просто слів немає..Варитесь самі у власній жовчі, а я покайфую за вас. Але всіх люблю!"

Ось так "тепло і щире" Волочкова зізналася в любові фанам.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", балерина Анастасія Волочкова наділу недоречний наряд на передачу про сімейні цінності. Шанувальників розлютила ця помилка танцівниці.У своєму Instagram-акаунті блондинка опублікувала декілька фотографій бекстейджа зйомок телепередачі "Коли всі вдома" з Тимуром Кизяковым.