Про це повідомляється на сторінці Kyiv Animal Rescue Group в Facebook.
Судячи з оберткам під холодильником, кіт встиг поласувати продуктами, а потім забився так далеко за морозилку з сосисками, що працівники магазину не змогли самостійно його дістати.

На місце події прибула група з п'яти осіб, яка не без праці дістала кота. Для цього довелося використовувати сачок.


Страшна знахідка українки надовго відіб'є апетит у м'ясоїдів. Те, що побачила жінка в куплених свинячих нутрощах, налякало її до напівсмерті, а все тому, що така трапеза могла б закінчитися навіть летально.
Як пише, "Корупція.Інфо", Лариса Іванова зізнається, все почалося з того, як вона купила у великому супермаркеті свиняче легке. На вигляд м'ясо здалося їй нормальним, і нічого не підозрюючи, жінка відправилася додому. Але почавши його готоувати, жінка розрізала легке і побачила всередині невідомі чорні "бульбашки" і різні утворення.

Жінка одразу вирушила в лабароторію, де за невелику суму попросила зробити аналіз цієї субстанції. Експерти заявили, що тварина було заражено гнійною пневмонією. Якби Лариса не звернула увагу і з'їла б таке м'ясо, то шанс летального виходу був би дуже високий.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після того, як Лариса отримала висновок, вона вирушила в супермаркет. Адміністратор провину заперечував, і заявив, що все м'ясо проходить перевірки. Працівники запевнили, що також м'ясо відправлять на повторну експертизу.

Нагадаємо, придбаної в одному з найбільш дорогих супермаркетів столиці риби киянка витягла небезпечного хробака. Рибу з паразитами продали в магазині по вулиці Здолбунівській. Користувачів дуже схвилювала ця історія, на момент публікації постом поділилися більш 6 тисяч чоловік і висловили свою думку з приводу такої покупки і товарів, які ми змушені купувати і споживати.