Потік неймовірних знімків і відео Світлани Лободи не припиняється. Тільки що вона опублікувала свої нові пікантні фото.

Фотграфии співачки регулярно з'являються на її сторінці в Instagram. Навіть незважаючи на те, що Лобода зараз повинна готуватися до народження своєї другої дитини.

Нагадаємо, що нещодавно Світлана удостоїла своєю присутністю фестиваль Coachella. Після цього заходу, Лобожа буквально завалила свою сторінку в соціальній мережі фотографіями витонченого декольте. Співачка прийшла на фестиваль у футболці з зображенням Тілля Ліндеманна, чим підігріла чутки щодо свого батька майбутньої дитини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Бюст Лободи на таких фото останнім часом з'являється особливо часто. "Я занадто сильно люблю справу всього свого життя, і мені буде про що вам розповісти... зовсім скоро", – підписала співачка один з цих знімків.

Коментарі користувачів соціальної мережі до опублікованих знімків - в основному, позитивні: "шалено скучили", "красуня", "фантастично красива", "клас клас клас і ще раз клас", "ви дуже вродлива й талановита. Всього доброго", "та ви красуня", "прекрасна, розкішна і чудова".

Інтриги щодо особистого життя Світлани - це свого роду серіал, інтерес до якого у публіки не згасає.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" вдруге народила дитину канадська модель Коко Роша. На світ з'явився хлопчик. Коко назвала його Івером. Малюк важить 3,2 кг

У супермоделі є також трирічна дочка - Айони. Коко перебуває в офіційному шлюбі з Джеймсом Конраном - вони одружилися вiciм років тому. Для немовля вже зареєстрований власний профіль в Instagram.