Після тижня заборони Telegram багато людей в мережі висловили своє невдоволення або висміювали Роскомнагляд за хронічне бажання на щось накласти вето. Інтернет кішив тоннами мемів про те, як скандальна російська структура по-випадковості заборонила сайти відомих банків або ж, наприклад, саму себе.

Осторонь не залишився, як би то не було дивно, російський ведучий і за сумісництвом пропагандист КремльТВ Володимир Соловйов. Він на своїй сторінці в Instagram висміяв заборону Роскомнаглядом популярного месенджера Telegram, передає "Планерка".

"До кінця тижня потішатися над Роскомнаглядом став навіть Володимир Соловйов. Правда, старими жартами, але все одно показник!", - пише канал.

Соловйов опублікував вірш, який в стилі футуризму описує ситуацію можливої заборони Роскомнаглядом букв алфавіту. За словами Соловйова, колись залишиться тільки одна літера, і ми будемо просто "укатьи" вместь слів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 16 квітня Роскомнагляд почав блокування сайтів. Цьому передував суд, на якому представники ФСБ вимагали від керівника Telegram Павла Дурова передати їм ключі шифрування, щоб отримати доступ до особистих переписок користувачів.

Представники Telegram заявили, що вони не можуть цього зробити як з етичних, так і з технічних причин. Месенджер досі працює, однак РКП випадково заблокував масу сайтів, які ніякого відношення до Telegram не мають.

Нагадаємо, намагаючись виплеснути обурення, викликане масовими блокуваннями Роскомнагляду, користувачі перейменували деякі філії організації "Роскомпозор", вказавши, що це не федеральне відомство, а гей-бар.

Також на підсторінці РКН в сервісі Google змінені фотографії. Замість зображення будівель, в яких перебувають філії організації, з'явилася фотожаба з Павлом Дуровим, який сидить у колі терористів.

Зазначимо, після тимчасового закриття ресурсу почалися істотні збої в роботі інших сайтів – наприклад, користувачі все частіше скаржаться на проблеми з Viber і "Однокласниками".