Україна і Китай знімуть фільм "Палаючий орел"

Україна та Китай спільно знімуть фільм під назвою "Палаючий орел".

Цю інформацію повідомляє CGTN.

Відомо, що цей фільм буде історією воєнних часів.

20 квітня в рамках Пекінського Міжнародного кінофестивалю-2018 між Україною і Китаєм було підписано контракт на суму $33,4 млн.

У 2017 році країни відзначили 25 років встановлення дипломатичних відносин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Володимир Гройсман зазначив, що Київ розраховує на активну участь китайських інвесторів в масштабній приватизації українських активів.

Нагадаємо, з 1 травня українці зможуть їздити в китайську провінцію Хайнань без віз.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Китай планує створити в своїй провінції Хайнань систему вільних портів і відкрити прямі авіарейси між провінцією і Україною.

Про це в ході зустрічі з делегацією українських журналістів сказала заступниця генерального директора Відділу зовнішніх та закордонних справ Китаю в провінції Хайнань Даі Жень, повідомляє кореспондент Укрінформу з адміністративного центру провінції Хайкоу.

“Зараз у нас всього 57 міжнародних рейсів. За 2-3 роки ми плануємо збільшити їх до 100 рейсів. І зараз існують хороші перспективі відкрити прямий рейс до України", - сказала вона на зустрічі журналістам, зазначивши, що це перший візит української делегації журналістів, який при цьому збігся з датою оголошення про скасування віз для українців у Хайнань.

Також портал повідомляв про те, що в Китайській Народній Республіці молодий чоловік самостійно позбавив себе геніталій. Відомо, що студент відрізав своє достоїнство після невдалого жарту від його дівчини про те, що у нього "маленький розмір".

В мережу потрапило відео, зняте після інциденту. НП сталася близько коледжу на південно-сході країни.

Один зі студентів коледжу розповів, що причиною такого різкого вчинку хлопця стала сварка з дівчиною. На момент приїзду поліції молодий чоловік перебував у тверезому стані.