Apple на один день змінила свій логотип

Іноді компанія Apple модернізує свій логотип по всьому світу. Таким чином вона висловлює свою підтримку організаторам тієї чи іншої події. Найближчий захід, заради якого Apple зробити апгрейд "яблука", пройде в цю неділю, 22 квітня.

22 квітня по всьому світу відзначають День Землі. Більшість роздрібних магазинів Apple вже змінили свій логотип: до традиційного "яблука" додався зелений листочок, який символізує турботу корпорації про довкілля. Також працівники Apple Store перевдягнуть свої традиційні сині футболки на тематичні зелені.

Крім того, корпорація представить нового робота Daisy, презентація якого приурочена до свята. Робот уміє розбирати iPhone на частини, займається їх переробкою та складанням. На початку квітня всі структури Apple повністю перейшли на відновлювану енергію.

Представники компанії повідомили, що у 2018 році показник використання "зеленої" енергії Apple досяг 100 %.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", уже в травні цього року Apple збирається представити iPhone SE 2. Виробники корпусів розповіли, що новинка збереже розмір оригінального iPhone SE. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Смартфон буде оснащений сканером відбитків пальців Touch ID і чотиридюймовим дисплеєм. Задня панель може бути виконана зі скла. Можливо, апарат буде оснащений бездротовою зарядкою.

Також портал повідомляв про те, що нову вразливість в популярному гаджеті iPhone Купертинського компанії Apple виявили дослідники з Symantec.

Завдяки повідомленням співробітників компанії Symantec стало відомо, що через технологію синхронізації з Wi-Fi (iTunes Wi-Fi sync) можна легко отримати віддалений доступ до iPhone.

За інформацією фахівців, зловмисники можуть заволодіти ключами, які створені для підключення до мережі. Тоді хакери, які обійшли захист, отримають доступ до особистих даних і зможуть дистанційно керувати смартфоном.

Також нагадаємо, що корпорація Apple планує вперше за два роки оновити лінійку бюджетних iPhone. Відзначається, що кілька нових смартфонів можуть представити вже влітку цього року на конференції для розробників WWDC.