Представники Google повідомили про оновлення алгоритму пошуку. Як вважають Google, це допоможе стати популярнішим сторінкам, які раніше перебували в тіні.

20 квітня на сторінці представника Google в Twitter з’явилася інформація про недавнє оновлення пошукової системи. В публікації сказано, що зміни алгоритму були широкомасштабними, таке відбувається до декількох разів на рік. Оновлення повинно було стати помітним власникам сайтів.

Якщо розглядати зміни алгоритму в цілому, то тепер лідерські позиції в пошуку будуть займати ті сторінки, на яких знаходиться дійсно важлива інформація. Це стане прекрасною можливістю для тих, чиї сайти з якихось причин відображалися після популярних ресурсів.

Це дозволить отримати подібним сторінкам нову аудиторію. Проте оновлення негативно позначиться на тих сайтах, які звикли бути в лідерах. Це послужить стимулом для створення цікавого і корисного контенту.

Раніше, підрозділ Google Area 120 випустив безкоштовний додаток Grasshopper, яке допомагає вивчити мову програмування JavaScript.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, додаток навчає базових знань в JavaScript і підходить для вивчення початківцям. Навчання відбувається в декількох курсах з різним рівнем складності.

На першому курсі "Основи" – користувачі вчать термінологію мови: функції, змінних, масивів тощо. На двох інших курсах можна дізнатися, як малювати форми і створювати більш складні функції з допомогою лабораторії D3.

Крім того, додаток також показує досягнення і шкалу прогресу учня.

Додаток вже доступно для скачування на Google Play і App Store.

Як повідомляв "Знай.uа", кандидатом на посаду мера в японському місті Тама вперше в історії став робот. Мичихито Мацуда (ім'я робота) пообіцяв виборцям бути справедливим і змінити місто на краще.

Робот пообіцяв, що буде прислухатися до думки і побажань жителів Тама для прийняття рішень і прислухатися до петицій, розраховуючи їх вплив на суспільство.

У робота є своя команда, яка почала масштабну передвиборну агітаційну кампанію - різні плакати, брендовані вантажівки, листівки і так далі.