Користувачі соцмереж сміються над опублікованій бойовиками фотографією ватажка "ДНР" Олександра Захарченко, на якій він позує і висаджує дерева під охороною автоматників у парку імені Ленінського Комсомолу.

Фото було опубліковано одним з користувачів соцмережі з Донбасу з іронічним коментарем "Захарченко та охорона терориста". Про це повідомляє УкрМедіа.

"Дорогоцінний зад охороняли?" — йдеться в підпису до фотографії.

Користувачі соціальних мереж бурхливо відреагували на позування ватажка "ДНР" і розстановку його особистої охорони, яка у всіх поїздках по Донецьку і окупованого Донбасу супроводжує ватажка бойовиків на декількох джипах.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Користувачі нагадали, що близько ста чоловік цілодобово здійснюють особисту охорону головного донецького терориста. Решта "гвардії" виконує його доручення "віджимаючи" бізнес і квартири.

На допомогу у висадці дерев Захарченко приїхали і його "міністри", в тому числі "легендарний" "Ташкент".

Як раніше передавав портал "Знай.ua", бойовики так званої ДНР перетворили футбольне поле знаменитої "Донбас-Арени" у пересічний речовий ринок. Крім барахолки, тут функціонує нічим не примітна виставка. На ній колабораціоністи пропагують серед населення засоби колективного та індивідуального захисту.

Протягом перших дев'яти годин проведення виставки її відвідали триста чоловік. Відсутності футбольних матчів і концертів на величезній арені ніхто з жителів Донецька не радий.

Нагадаємо, відомий пособник донецьких терористів з Сербії Деян Берич змився з Донбасу в російську столицю.

"Вчора був в гостях у друга. Записали інтерв'ю і потім погуляв трошки по Москві. Від почуття війни тяжко відходити. Кожен раз, коли дзвонить телефон, то очікую почути голос "Малюка", який каже: "Збирайся, їдемо", — написав терорист Берич на своїй сторінці в одній з російських соціальних мереж.

Відмітимо, раніше слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу по відношенню до колишнього "народного мера" Лутугино, найманця так званої "Луганської народної республіки" Єгора Російського.