У мережу злили дивне відео з реєстратора. Відомо, що в Таїланді прямо на автодорогу впав "непізнаний літаючий об'єкт. Місцеві ЗМІ повідомляють, що інцидент стався 18 квітня в провінції Патхумтхані.

За попередніми даними, ніхто не постраждав. Водієві вдалося загальмувати. Пізніше з'ясувалося, що це була кришка від підірваного неподалік резервуара з цементом.

Нагадаємо, раніше вчені з BEAMS довели існування НЛО в Англії. Нова знахідка дослідників збентежила не тільки журналістів, але і експертів в області паранормальних явищ. Відкриття на південному заході Англії в графстві Корнуолл змусило навіть найзапекліших скептиків визнати існування НЛО, принаймні його появу на території Великобританії.

Заяви про наявні докази інопланетного життя викликали в суспільстві чималий резонанс. Особливо одночасно занепокоїлися та зраділи дослідники інопланетного життя Англії. Свідки ділилися своїми спостереженнями про незвичайні літальні об'єкти від Лонсестона до Ньюліна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" на YouTube-каналі «Conspiracy Depot», який веде популярний у вузьких колах уфолог Грехем Мейпл, з'явилося відео, в якому чоловік ділиться зі своїми читачами цікавою новиною: на супутникових знімках Антарктиди в програмі «Google Earth» уфолог помітив дивне джерело світла в районі південно-східного узбережжя материка.

Оцінивши фотографії, Грехем прийшов до висновку, що ліхтар або якийсь пристрій, що випромінює світло, має просто величезні розміри. Об'єкт є потужним прожектором, який вказує на щось загадкове, приховане від сторонніх очей. Не виключено, що промінь світла спрямований на базу інопланетян або ціле підземне місто прибульців.