І треба зауважити, що ціна новинки більш ніж доступна.
Про це пише gizmochina.com.
Panasonic P101 має дисплей на 5,45 дюйма з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів і співвідношенням сторін 18: 9. Він працює на процесорі MediaTek MT6739.

Смартфон має 2 Гб оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої. Також у Panasonic P101 вбудований слот для карти пам’яті до 128 гігабайт. Він працює на операційній системі Android 7.1 Nougat.
Основна камера має 8 Мп роздільної здатності, а фронтальна –5 Мп.
Місткість батареї – 2500 мАч.

Panasonic P101 вже з’явився у продажі. В Японії смартфон коштує всього 107 доларів, тобто близько 2 800 гривень. Щоправда наразі немає інформації, коли смартфон з’явиться на міжнародному ринку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо також, що нещодавно одна з найбільших китайських корпорацій Xiaomi готує до продажу пікантний пристрій - Tinymu Smart Toilet Seat. Про це повідомляють ЗМІ.

Це "розумна" кришка для унітазу, яка має багато корисних функцій. Xiaomi Tinymu Smart Toilet Seat може цілодобово підтримувати певну температуру сидіння. При цьому користувачі можуть самостійно налаштувати цю функцію в додатку для смартфона. Так можна встановити певний графік, коли кришка повинна бути нагріта.
Для користувачів фітнес-браслета Xiaomi Mi Band доступна ще одна функція – швидкий підігрів у той момент, коли користувач із фітнес-браслетом знаходиться поруч.

Розумна кришка також має функції ополіскування, що працюють у різних режимах. Крім того, в гаджет вбудовано невеликий звуковий динамік, який почне видавати звук, коли людина сидить на унітазі більш півгодини, або в той проміжок, який налаштує користувач.

Новинка від Xiaomi також містить керамічний нагрівач води і спеціальний фільтр, який вбиває 99% бактерій, тому вода для ополіскування така чиста, що її можна пити. Сидіння може очищати повітря від неприємних запасів. Вартість Xiaomi Tinymu Smart Toilet Seat становить 190 доларів або майже 5000 гривень.