На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook житель Волзька (Російська Федерація) Микита Лукоянов поділився шокуючою історією, яка трапилася з ним у Сбербанку. За словами хлопця, 24 роки тому його мама вирішила зробити внесок у майбутнє сина і поклала на його рахунок у банку 10 тисяч рублів. Але те, що відбулося через понад два десятки років, незбагненно. У що перетворилися ті 10 тисяч рублів, які у 1994 році були чималенькою сумою, хлопець описав у соцмережі.

Наводимо публікацію Микити Лукоянова без змін:

"Я не люблю чорно-білі фотографії, але в цьому випадку вони дуже доречні.

В 1994 році (24 роки тому) мама вирішила зробити внесок у моє майбутнє – 10 тисяч рублів. І сьогодні настав цей великий день: я прийшов у головне відділення Сбербанку в рідному місті (Волжськ), щоб затребувати цей цільовий внесок (в Москві його не бачили, тому що бази різні – ну, і таке буває).

Хвилин 20 оформлення і з'ясування всіх адрес проживання нашої сім'ї, і мені в урочистій обстановці (гаразд, це жарт) вручили (і це вже не жарт) 330 рублів 99 копійок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Спасибі тобі, Сбербанк, ти завжди поруч і в горі, і радості. Фінансова система Росії на замку і дає впевненість у завтрашньому дні, місяці, році і навіть десятилітті.

Як там було в одній пісні: "Я так люблю свою країну"?

Як стає зрозумілим з поста Микити, його мама розраховувала, що за десятки років сума з 10 тисяч зросте, якщо не до мільйонів, то принаймні на сотні тисяч рублів. Однак цього не сталося. Більш того, внесок не тільки не збільшився в сумі, але і значно зменшився.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав неймовірну історію хлопця, який пробув у комі 12 років, а коли прийшов до тями і почав говорити дивні речі. 12 довгих років Мартін Пісторіус був ув'язнений у власному тілі. Всі навколо думали, що він знаходиться в несвідомому стані, не бачить і не чує абсолютно нічого. Однак Мартін нарешті зміг розповісти, що було насправді. Коли намагаєшся уявити себе на його місці, стає не по собі.